kawasakizx9r
Użytkownik

Liczba postów: 373
Reputacja:
1
|
RE: była RN19 teraz chce kupic RN22
(2012-11-04, 12:50 AM)BeMisz napisał(a): ok... 2 sprawy:
1) kawasakizx9r - każdy motocykl pewnie kiedyś "upadnie", ale owe kiedyś może być po 2 tygodniach lub 5 latach
(moja R1 jeszcze nie upadła ani razu, od 3 lat! za to wcześniejsza CBR 600RR już po roku miała ostrego szlifa prawej strony)
2) marider/lukasbmw - ja baaaaardzo bym uważał na zakup motocykla z jednym kluczykiem, wiem, że niby można dorobić, ale... w to lato ukradli kolesiowi w Wawie moto spod McDonald's, złodziej podszedł w kasku, wsiadł, włożył kluczyk!! i odjechał bez problemu... skąd miał kluczyk? ano... koleś sprzęta kupił kilka dni (a może 2 tygodnie) wcześniej... niestety nie wiem, czy z "jednym oryginalnym kluczykiem", ale śmiem twierdzić, że cała sprawa mocno śmierdzi (nie wiem jak się zakończyła)
Idac tokiem tego rozumowania mozna stwierdzic ze ktos jest idiota zlodziejem. Ja jak bym chcial ukrasc tobie motocykl to bys dostal 3 kluczyki bo jaki jest problem zeby dorobic sobie pare prawda. Wiec wiadomo im wiecej oryginalnych rzeczy tym lepiej ale co dla mnie jest najwazniejsze ze wszystkich tych dupereli to zdjecia jak motocykl przyjechal do kraju i to jest kwintesencja dobrego zakupu.
Tak jak napisales sa tez takie konie ktore jeszcze nie lezaly a jesli lezaly to wazne jak ktos je odbudowal czy na klejonych malowanych rzeczach czy tez na idelanych.
|
|
2012-11-04, 01:22 AM |
|