Co w kinie piszczy... Na co iść warto, a na co nie...
Autor Wiadomość
Own3r Offline
SzerszeŃ

Stalowa Wola / Lbn
RN04 2000r.

Liczba postów: 324
Reputacja: 0
RE: Co w kinie piszczy... Na co iść warto, a na co nie...
Uprowadzona 2 - Jeśli mogę to polecam (film "ala" jedynka) bardzo podobna jest do jedynki - w sumie wszystko to samo z różnicą że porywają jego żonę i córkę gdzie później się okazuje że sam wpada i córka go ratuje etc... Film trzyma w napięciu i jeśli ktoś oczekuje tego co było w pierwszej części to się nie zawiedzie i równie mu się spodoba choć go nie zgniecie gdyż fabuła jako sequel jest powielana ,a nie jak w jedynce oryginalna Red_icon_smile
8/10

"Bitwa pod Wiedniem" - To kolejny film na którym miałem "zaszczyt" być. Odradzam nawet ściągania z internetu nie wspominając już o pójściu na ten film do kina. Film jednym słowem kiczowaty. W kinie przysnąłem na godzinę i jedyne co mnie obudziło to jęki niemówiącej kobiety ,która była niemową i strasznie jęczała co irytowało mnie. Efekty specjalne jak z początku wieku XX taki "ala matrix" w *uj spowolnień i tego typu efektów. Polacy ostatnimi czasy na siłę produkują filmy historyczne (klapy) lub komedie (jeszcze większe klapy) nie to co w latach 90 gdzie przeważały filmy z gat. dramatu (gdzie przyznaje nie lubię polskiego kina ,a polskie dramaty z tych czasów były w porządku).
1/10

"Jesteś Bogiem" - Powiem tak : Jeśli ktoś znał PFK / Magika przed produkcją tego filmu (oczywiście historię zespołu czy też tego wykonawcy) to szczerze film nie robi żadnego wrażenia. Taki dla mnie bez porywu.
4/10

Jeśli był ktoś na filmie Silent Hill: Apokalipsa To prosiłbym o jakiś komentarz na temat tego filmu Red_icon_smile (Jedynka była mega Red_icon_smile)
2012-11-04, 11:02 PM
Szukaj Odpowiedz cytując ten post

Wiadomości w tym wątku
RE: Co w kinie piszczy... Na co iść warto, a na co nie... - przez Own3r - 2012-11-04, 11:02 PM
RE: Co w kinie piszczy... Na co iść warto, a na co nie... - przez brak_konta - 2013-09-26, 09:56 PM

Dodatkowe informacje

Skocz do:

-->