Pytanie do fachowców - dlaczego to nie jedzie ?
Autor Wiadomość
marian Offline
Młody
**

R1 , FZS Fazer

Liczba postów: 24
Reputacja: 0
Pytanie do fachowców - dlaczego to nie jedzie ?
Dzisiaj moja maszynka zrobiła mi kuku Red_icon_mad. Blisko odcinki na trzecim biegu (akurat wyprzedzałem autko ) zgasł mi silnik . Zdarzyło mi się to już kilka razy gdy koło opadając stuknęło o asfalt . Zawsze odpalał po wyłączeniu stacyjki i ponownym załączeniu . Tym razem było inaczej - zdechł na dobre . Rozrusznik kręcił a silnik nie zapalał .Sprawdziłem bezpieczniki - były ok . Było już ciemno więc półtora km przypchałem do domu . W moto jest zainstalowany , ale niedziałający alarm Patrol Line . Po naciśnięciu pilota nic się z nim nie dzieje ale silnik odpala normalnie więc go nie blokuje .Po odpięciu wtyczki rozrusznik kręci normalnie ale silnik nie odpala. Nie wiem jak to cholerstwo wywalić . Może ktoś z kolegów ma schemat tego alarmu ?
Najgorsze - kiedy po chwili wytchnienia wróciłem do garażu by reanimować wynalazka to bez problemu zapalił . Aha , po powrocie do domu podłączyłem akumulator - czyżby to miało jakieś znaczenie ?
TAKI WSTYD !!! Icon_wall Ma ktoś jakieś sugestie co drania boli bo nic oprócz styków nie przychodzi mi do głowy Red_icon_sad
2012-11-11, 10:59 PM
Szukaj Odpowiedz cytując ten post

Wiadomości w tym wątku
Pytanie do fachowców - dlaczego to nie jedzie ? - przez marian - 2012-11-11, 10:59 PM
RE: Pytanie do fachowców - dlaczego to nie jedzie ? - przez Artur86 - 2012-11-13, 09:34 AM

Dodatkowe informacje

Skocz do:

-->