A teraz będzie taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak :
Panowie kwestia gustu koniec kropka .
ale jakie wybuchające TB ? kurwa ! Nie wierze w bajki zeby cos co jest renomowaną firmą zrobiła taki psikus ...... jak ktoś nie miał w domu siekiery i rąbał drewno Two Brothersami a w wolnych chwilach pompował nimi balony to kurwa może wybuchał ....... dla faktu moge podrzucic zdjęcia Akrapów ze Carbon pęka

a czemu pęka bo slizgał sie po poboczu jakies 10m , ale popękał więc pęka i może puzniej wybuchnąć jak nie fachowo naprawie i sprzedam jako nówke na allegro ......
No i tak z mojej chorej głowy wątpie żeby ktokolwiek z nas miał chociażby końcówki wydechu w 100% takie same jak zawodnicy ..... czemu ..... bo nie !
Nie ukrywam z mojej strony oczywiscie ze strasznie akrapy ,tb i mivv mi sie podobaja ale w rn19/20 ! ! ! natomiast w rn22 kazdy gwizdek poza toce (i może Devil) jest MOIM ZDANIEM obrzydliwy .... tzn. też wygląda jak nie dokońca dopasowany ale brzmi zajefajnie i jak będe duży to moja micra 1.0 tez tak będzie warczeć a narazie tylko turbo zasysa dzieci z przedszkola na pasach gdy stare babcie wyprzedzaja mnie z bańkami na mleko poboczem. taki gust .....
Do brzegu = Akrap czy yoshi ..... z tych dwóch najbardziej komercyjnych marek wybierz ta która ci sie bardziej podoba !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
off top
Dobra to kiedy pijemy ?
http://www.youtube.com/watch?v=drdtG2Cw3sI