Od A do Z - Czyli jak zaczynaliśmy i na jakim etapie jesteśmy...
Autor Wiadomość
Cieniu Offline
MotoManiak ;)

W-wa
RN19

Liczba postów: 1,268
Reputacja: 3
RE: Od A do Z - Czyli jak zaczynaliśmy i na jakim etapie jesteśmy...
xD no piękna ta historia Red_icon_wink Ja zaczynałem na skuterq Red_icon_wink Peugeot Jetforce!! biedak musial przezyc katowanie ( standardowo nie jezdzilem na serii tylko ladowalem co sie da - wariatory sportowe tlumiki jakies filtry stozkowe ) i zrobilem na nim 20tys km w 2 lata po czym zdechl ( 2 suw )Red_icon_tongue tzn ktos go jeszce wzial za marne grosze ale watpie zeby dlugo z niego korzystal Red_icon_wink nastepne zaraz po zdaniu prawka dosiadlem suzuke gs500F - fajne moto na poczatek, nauczylem sie sporo m.in zmiany biegów bez sprzegla czy tego ze podczas mocnego skretu nie powinno sie odpuszczac gazu Red_icon_smile po roku milej przygody i przejechanych kolejnych 12 tys km nadszedl czas na CUD NA ZIEMI jakim byla rn19 - kto mowi ze marzenia sie nie spelniaja? Na szczescie ( odpukac ) nie mialem zadnego dzwona czy slizgu poza wypadkiem na skuterze , kiedy to dziwny kierowca samochodu mnie wyprzedzil , po czym wlaczajac swiatla awaryjne zaczal zwalniac praktycznie do 0, wiec nie chcac tracic ( rozbujanej juz po ciezkim wysilku ) predkosci zaczalem go wyprzedzac kiedy to nagle kierowca auta zechcial skrecic i stanal mi prostopadle do toru jazdy i BUUUUM. Red_icon_wink Mialem dosc duzo szczescia bo wyladowalem miedzy drzewem a billboardem :O tyle by to bylo - szerokosci i gumowych drzew!!!
2011-06-12, 11:05 PM
Szukaj Odpowiedz cytując ten post

Wiadomości w tym wątku
RE: Od A do Z - Czyli jak zaczynaliśmy i na jakim etapie jesteśmy... - przez Cieniu - 2011-06-12, 11:05 PM

Dodatkowe informacje

Skocz do:

-->