mad666
kto się odważy ze mną ścigac ?

KRAKOOVIA
RN42
Liczba postów: 1,231
Reputacja:
4
|
RE: Oto moja DWUNASTKA przygotowana na 2013
tak się składa że na sam wszystko zarabiam, dowodem jest choćby to że ojciec nie żyje.
By szybko i prosto wyjaśnić wszystkie pieniądze jakie zarabiam ładuje w motocykl. By mieć ile mam też staram sie pracować dużo. Jestem projektantem i zwykle projektuje wnętrza bo jestem po ASP po Formach Przemysłowych a to wszechstronne studia które raczej uczą myślenia a nie ściemniania, Robie tez w grafice a w sumie nie znam się na gotowaniu i szyciu z powodu że nie chce wszystkiego umieć.
Koszty pucharu Fiali jest mały dlatego tam staruje. Jako że ja zapłaciłem za udział przed nowym rokiem za wszystkie Słowacje i Brno zapłaciłem 2200. Teraz jak ktoś chce ma drożej no i niektóre terminy już sa niedostępne.
Tu macie strone i ceny:
http://www.motor-sports.at/
Jak chcecie sobie pojeździć i się cieszyć torowaniem to polecam puchar FUN CUP który organizowany jest na Slovakia Ring. Impreza kosztuje 320 zł i trwa od 8-16, zwykle to 4-5 rund po niecałe pół godziny i na końcu wyścig, są 3-4 grupy. Pisałęm już o tym w innym dziale. Jak ktoś będzie chciał jechac niehc mi da znać to będę pomagał w organizacji.
Owiewki kupiłem za jakieś 500 zł na allegro, cała reszta to seria ale uzbroje bo jeszcze w sety sportowe bo już całe są porysowane. No i opony... musze mieć. Chciałbym miec też kamere Go Pro ale to się zobaczy bo nie wiem czy dam rade w tym roku kupić. Na pewno coś będę nagrywał z torów więc zapraszam na mój kanał.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2013-01-20, 09:50 PM przez mad666.)
|
|
2013-01-20, 09:39 PM |
|