Rossi w Ducatii
Autor Wiadomość
BeMisz Offline
Moderator

Warszawa
brak

Liczba postów: 1,422
Reputacja: 4
RE: Rossi w Ducatii
ok... dopiero teraz zobaczyłem info (hehe) i wczytałem się dokładnie...

dość dobre informacje tutaj: valentino-rossi-oficjalnie-w-ducati

a na drugiej stronie można przeczytać wypowiedź Vale, która szczerze powiedziawszy mnie lekko... rozwaliła...

Cytat:Trudno jest mi w kilku słowach wyjaśnić jakie były moje relacje z Yamahą przez ostatnie siedem lat. Wiele rzeczy zmieniło się od mojego przyjścia do tego zespołu w 2004 roku. Głównie jednak zmieniła się 'ona' - moja M1-ka. W tamtym momencie był to dość słaby motocykl, który było stać jedynie na pozycje w środku stawki MotoGP. Większość zawodników szydziło z niej, także mechanicy w garażach. Teraz, po tym jak pomogłem jej dorosnąć i rozwinąć się, możesz zobaczyć wiele uśmiechów w jej garażu. Jest ona podziwiana i uprzejmie traktowana jako najlepsza w kategorii.

Albo taka prawda, albo chciał dowalić Yamasze (może podobnie jak kilka lat temu z Hondą były przetargi i ruchanie go w dupę jeśli chodzi o motocykle, na których wygrał MotoGP), albo leje na wszystko i jest zbyt pewny siebie...

Choć dalej informuje...

Cytat:Lista osób, które pozwoliły na jej przemianę jest prawdopodobnie bardzo długa. Chciałbym podziękować tutaj Masao Furusawie, Masahiko Nakajimie i 'mojemu' Hiroya Atsumi. Oczywiście nie można zapomnieć o wszystkich inżynierach, którzy ciężko pracowali aby zmienić M1-kę. Następnie nie można zapomnieć o Jeremym Burgessiw i wszystkich osobach w moim garażu, którzy dbali o nią z miłością na wszystkich torach na świecie. Lista kończy się na wszystkich innych osobach, które pracowali z Yamahą przez te lata.

Hmm... ja tam stawiam na wszystko po trochu Red_icon_wink
2010-08-30, 10:53 AM
Strona WWW Szukaj Odpowiedz cytując ten post

Wiadomości w tym wątku
Rossi w Ducatii - przez BeMisz - 2010-07-15, 10:55 PM
RE: Rossi w Ducatii - przez bboy4 - 2010-07-16, 10:56 AM
RE: Rossi w Ducatii - przez przemko27vr4 - 2010-07-17, 09:15 AM
RE: Rossi w Ducatii - przez nowak - 2010-07-29, 12:54 AM
RE: Rossi w Ducatii - przez BeMisz - 2010-08-30, 10:53 AM
RE: Rossi w Ducatii - przez Koczis - 2011-11-04, 10:35 PM

Dodatkowe informacje

Skocz do: