Power commander do rn19-20. Jaki wybrać?
Autor Wiadomość
malikowy Offline
SŁOŃCE NAWALAJ !!!

Łomianki k. Wawy
RN12

Liczba postów: 3,089
Reputacja: 12
RE: Power commander do rn19-20. Jaki wybrać?
mateusz, komputer wysyła i pobiera sygnał od urządzenia sterującego tymi linkami, jeśli odepniesz go to zaraz wyskoczy Ci błąd na wyświetlaczu, jeśli będzie podpięty to komputer będzie cały czas myślał że exup jest sprawny, zwłaszcza jeśli linki są urwane nic ich nie blokuje więc nie ma co się zepsuć według komputera, jeśli wyskakuje błąd exup'a to albo napęd linek nawala/zacięły się linki/motylek w układzie wydechowym jakoś się zablokował i napęd nie może przeprowadzić testu przed uruchomieniem bo wyczuwa opór. Nie wiem jak jest z tym zaworem bo nie rozbierałem go ale jeśli jest standardowo w położeniu zamknięty i nie chodzi luźno to silnik na pewno będzie inaczej funkcjonować. Zrób ten exup, pojeździj i wróć z opisem wrażeń Red_icon_wink

Seryjny komputer jest możliwość flasha w rn19/20 tylko już nie mam pojęcia jak to sprawdzić bez podłączenia i sprawdzenia tego przez jakiegoś magika, w rn22 po flashu zwykle jest tak że załącza się w trybie A zamiast STD tu niestety nie ma tych opcji.
# # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # #
R1 RN12 + BMC/PC3/Akrapovic Ypipe/A&R Track ExhaustRed_icon_fuckoffdbl
Shoei XR1100 El Capitan + Alpinestars GPPRO/SupertechR
2013-03-09, 03:21 AM
Szukaj Odpowiedz cytując ten post

Wiadomości w tym wątku
RE: Power commander do rn19-20. Jaki wybrać? - przez malikowy - 2013-03-09, 03:21 AM

Dodatkowe informacje

Skocz do:

-->