Przednia instalacja elektr. z Ebaya problem..
Autor Wiadomość
easyrider10 Offline
Świeżak
*

Liczba postów: 4
Reputacja: 0
RE: Przednia instalacja elektr. z Ebaya problem..
Zagladam uwaga Red_icon_smile

Zakladam tez zloty lancuch do lanserki za 30kilo zyli Red_icon_surprised i a kask to mam
taki za 40 kilo Red_icon_surprised zyli shoei limited platinium xxxxxx
Wpisze sobie pod tematem aby mi sie wyswietlalo zawsze.
Red_icon_cheesygrin
A i jeszcze zapomnialem...
Czasem tak zapierdzielam ze mi ten zloty lancuch wpada w oczy i nic juz nie widze wtedy to jest kraksa pewna Red_icon_smile juz tak cztery R1 rozpierdzielilem Red_icon_smile ale ten ostatni upadek to zaliczylem w cycki pewnej blondynki ktora tak sie gapila na moj lancuch i moto ze uratowala mi zycie Red_icon_smile miala takie cyce ze ze nawet obicia nie mam... Red_icon_smile
A moto tylko kierunek ma ryse i z wrazenia chyba przepalila sie zarowka Red_icon_smile
Pozdro! Red_icon_smile
A i jeszcze zapomnialem...
Czasem tak zapierdzielam ze mi ten zloty lancuch wpada w oczy i nic juz nie widze wtedy to jest kraksa pewna Red_icon_smile juz tak cztery R1 rozpierdzielilem Red_icon_smile ale ten ostatni upadek to zaliczylem w cycki pewnej blondynki ktora tak sie gapila na moj lancuch i moto ze uratowala mi zycie Red_icon_smile miala takie cyce ze ze nawet obicia nie mam... Red_icon_smile
A moto tylko kierunek ma ryse i z wrazenia chyba przepalila sie zarowka Red_icon_smile
Pozdro! Red_icon_smile
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2013-05-14, 12:10 AM przez easyrider10.)
2013-05-14, 12:04 AM
Szukaj Odpowiedz cytując ten post

Wiadomości w tym wątku
RE: Przednia instalacja elektr. z Ebaya problem.. - przez easyrider10 - 2013-05-14, 12:04 AM

Dodatkowe informacje

Skocz do:

-->