Pawel Szkopek jego torowa rn22 OPINIA o silniku jak w winkle itd
Autor Wiadomość
kawasakizx9r Offline
Użytkownik

Liczba postów: 373
Reputacja: 1
Pawel Szkopek jego torowa rn22 OPINIA o silniku jak w winkle itd
Pogadalem ostatnio z Pawlem Szkopkiem ktory godnie reperezetuje tutaj zgromadzonych fanow R1 w Polsce i dosiada torowej RN22. Stoczyl ostatanio mega boj z cala czolowka s1000rr w Poznaniu zdobywajac 1 miejsce w drugim wyscigu i 2 w pierwszym a takze zanotowal najlepszy czas na treningach.

Bede zbieral opinie o rn22 specialnie dla was od zawodnikow. Jak wiemy rn22 jest juz dosyc leciwa konstrukcja ale jak to sie mowi stara ale jara Red_icon_wink i chyba nas interesuje zeby chlopakowi sie wiodlo.

Pytanie do Pawla bylo jak sie czuje na rn22 i czy nie kuleje w porownaniu do s1000rr za bardzo i co by chcial zmienic?

P.SZ
"Przede wszystkim zajebiście sie prowadzi. Z mocą też nie jest najgorzej pod warunkiem, ze wlozy sie walki rozrzadu ktore mam a ktore nie koszuja bardzo duzo. Na kole mam 191 KM ale az 148 Nm, wiec moment ogromny. To pozwala mi nie byc gorszym od BMW ostatnio w Poznaniu wyprzedzilem Fille po zewnetrznej, wiec prowadzenie bajka. Mozna duzo szybciej jechac w zakrecie. Minus to predkosc max. na prostych Beemki rzadza ale daje rade. Gdybym mial pare zlotych wiecej, to zbudowalbym sibie lepszy silnik. Moze ktorys z forumowiczow ma znajomych, ktorzy chcieliby wykorzystac moj wizerunek, mam nadzieje przyszlego Mistrza Polski-juz dziewieciokrotnego"

[Obrazek: 481581_273818839430325_1039065218_n.jpg]
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2013-05-23, 07:38 PM przez kawasakizx9r.)
2013-05-23, 07:36 PM
Szukaj Odpowiedz cytując ten post

Wiadomości w tym wątku
Pawel Szkopek jego torowa rn22 OPINIA o silniku jak w winkle itd - przez kawasakizx9r - 2013-05-23, 07:36 PM

Dodatkowe informacje

Skocz do:

-->