może miał ktoś podobny przypadek za wszelkie sugestię z góry dziękuje , sprawa wygląda mniej więcej tak, przełożenie zębatek seria ,po zamontowaniu PC3r R1 zaczęła mieć problemy z V max i tak do 260 jedzie normalnie, potem to męczarnia i tak się buja do 275 km/h , w międzyczasie uszkodził się silnik ,po długich bojach i walkach ,zapadła decyzja by kupić inny silnik ,dzięki koledze z forum się to udało

, wkładam silnik, testuję i to samo ,postanowiłem wypiąć PC3 i sprawdzić co będzie się działo ,jest to samo nawet ciut gorzej w dodatku po wypięciu PC3 zapalił się błąd 22 ,oznaczało by to że czujnik temperatury powietrza (chyba że źle przetłumaczyłem ) ,zmieniłem czujnik ,dalej świeci błąd 22 ,pokasowałem błędy przez licznik ale dalej nie gaśnie ten błąd , dodam jeszcze (nie wiem może to przez moją jazdę) że na zbiorniku paliwa robię 150km, z PC jak i bez, w spalaniu nie ma różnicy , doskonale sobie zdaje sprawę i nie podnieca mnie to 299 licznikowe ale te 285 powinna iść nie ma opcji , może ma ktoś namiary na dobrą hamownie by zestroić porządnie tego PC ,sam już zgłupiałem co to może być ? ,dodam tylko że świece ,filtr powierza, zrobiłem nawet synchronizację przepustnic,więc wszystko w najlepszym porządku a tu R6 nie mogę zgubić

i ten błąd 22 który się pali po wypięciu PC nie było żadnych błędów jak był podłączony ,jeśli ma ktoś konkretne sugestie będę wdzięczny