Yamaha r1 2001-2002 bez silnika ale z gratami.
Autor Wiadomość
Nexxer Offline
Młody
**

Liczba postów: 18
Reputacja: 0
Yamaha r1 2001-2002 bez silnika ale z gratami.
Witam Państwa

Dziś mogę zaoferować wspaniały motocykl jakim jest Yamaha r1 niestety życie potoczyło się inaczej, w motocyklu padł silnik !!! Korba poszła bokiem!!! Motocykl w oryginalnym stanie, doposażony:
-Zawieszenie tył firmy Ohlins,
-Stalowy Oplot firmy Hell,
-Wydech LEO VINCE SBK,
-Licznik Biegów Data t.,
-Felgi Yamaha Racing,
-Nowy filtr powietrza KN,
-Przegląd do lipca 2014,
-Oc do lipca 2014,
-Tuningowe żarówki w lampach,
-Nakładka na siedzenie w kolorze motocykla z emblematem Yamaha r1,
-fabryczny Immobilajzer z Alarmem Data (kilkanaście funkcji)
-Książka serwisowa!!!

Motocykl sprzedaje w całości z gratami które pozostały mi z starego silnika (dekle, alternator, rozrusznik, skrzynia biegów, sprzęgło, smok + miska olejowa, pokrywa głowicy wszelki linki, śrubki, gaźniki, dopalacz spalin , airbox, chłodnica itp.) Dosłowanie wszystko bez silnika w całości. Motocykl do obejrzenia w miejscowości Bieliniec 18 Km od Stalowej Woli, 68 Km od Rzeszowa, 100 Km od Lublina. Rozważę opcje zamiany za dopłatą. Podana Cena jest cena do negocjacji (próbuj to nic nie kosztuje możesz zyskać).

Ps. Motocykl mógłbym rozebrać na części i zarobić o wiele wiecej ale potrzebna mi kasa na już. Idealna sprawa dla ludzi którzy posiadają silnik do RN04. W motocyklu wypolerowany wydech + część widoczna ramy ( bo podobalo mi się tak). Na owiewkach numery bite oryginalne!!!

CENA: 6500 do negocjacji.

Załączone pliki Miniatury

(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2013-07-26, 02:38 PM przez Nexxer.)
2013-07-26, 02:36 PM
Szukaj Odpowiedz cytując ten post

Wiadomości w tym wątku
Yamaha r1 2001-2002 bez silnika ale z gratami. - przez Nexxer - 2013-07-26, 02:36 PM

Dodatkowe informacje

Skocz do:

-->