ok, skasowałem sobie jednego mojego posta, bo ... był beznadziejny

poza tym rzeczywiście jest to miejsce (sam dział "Luźne gatki" o tym świadczy), w którym można pogadać o wszystkim - nawet jak coś kogoś boli
zobaczymy jak to wszystko wyjdzie w praniu - tzn. kasowanie postów
wydaje mi się, że dyskusja była/jest dobra, aby nakreślić zakres zasad, które w mniejszym lub większym stopniu determinują czy dany post wnosi coś sensownego, czy też jest zwykłym ... nikomu nie potrzebnym podbiciem wątku
mam prośbę - jeśli ktoś będzie miał szczerą wątpliwość dlaczego jego post został skasowany, to proszę o PRIV - będziemy na spokojnie, bez spiny, wyjaśniać
praca modów nie jest łatwa - sam Kocisz może to potwierdzić - więc jestem wdzięczny żabie i Kubie za cały wkład włożony w utrzymywanie porządku na forum...
jako użytkownicy spróbujmy też w tym pomagać, a przede wszystkim nie bałaganić, gdzie nie wypada tego robić
forum będzie bardziej czytelne i nie będziemy my (oraz nowi) musieli przebijać się przez kolejne strony w różnych wątkach, aby przeczytać rzetelną i konstruktywną wypowiedź dotyczącą interesującej nas kwestii/zagadnienia/problemu związanego z R1
Pzdr!