Strasznie niska wycena motocykla- prośba o pomoc!
Autor Wiadomość
Gr4 Offline
świr

>>John Deere<<

Liczba postów: 903
Reputacja: 1
RE: Strasznie niska wycena motocykla- prośba o pomoc!
40 zł wycena w aso yamahy Red_icon_wink kilka motocykli juz bylo robione z odszkodowania wiec wiem co mowie / ASO ma swoich rzeczoznawców w moim przypadku firma wyslala na ponowne ogledziny sojego rzeczoznawce w celu potwierdzenia uszkodzen by mysleli ze chce ich wyjebac aso przedstawilo im sytuacje i po klopocie woleli mi przelac kwote ktora mnie zadowala niz sprawe w sadzie i do tego naprawe w aso bo i tak by przegrali a nawet nie zwracajac za koszt naprawy wola oddac za caly motocykl , koszt uszkodzen 33 tysiace / oni proponowali 4500 czy 4700 koniec koncem dostalem 9300 zł / wyliczyli cene uszkodzonego moto a cene rynkowa i oddali roznice zaproponowali sprzedaz moto za 6 tysiecy ja sprzedalem go we wlasnym zakresie... na poczatku cena moto wynosila 11 tysiecy pozniej nagle zrobilo sie 15,500 ;]
cierpliwosci i nie godz sie na ich wycene skladaj odwolania.. moja sprawa trwala prawie 2.5 miesiaca
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2014-01-15, 02:55 PM przez Gr4.)
2014-01-15, 02:45 PM
Szukaj Odpowiedz cytując ten post

Wiadomości w tym wątku
RE: Strasznie niska wycena motocykla- prośba o pomoc! - przez Gr4 - 2014-01-15, 02:45 PM
RE: Strasznie niska wycena motocykla- prośba o pomoc! - przez brak_konta - 2014-01-16, 11:40 PM

Dodatkowe informacje

Skocz do:

-->