Kto planuje sprzedać swoją rn12 w 2014r.?
Autor Wiadomość
waldi1 Offline
Użytkownik

Warszawa
RN12

Liczba postów: 122
Reputacja: 0
RE: Kto planuje sprzedać swoją rn12 w 2014r.?
Witam,

Tak sobie czytam te Wasze maile i się zastanawiam po co to sprzedawć moto?

Ja kupłem swoją RN12 i jestem bardzo zadowolny (wygląda i jeżdzi naprawdę super) i w ogóle mi się nie podobają te nowe modele i nie widzę w nich nic super lepszego (trochę nowych rozwiązań ale nic specjalnego coby warto było zmieniać no i ceny to też z kosmosu).

W mojej to mi brakuje jedynie tego sprzęgła anty-hoppingowego. W sumie to można zamontować także nie jest to jakaś tam wada. No może by się ABS też przydał do miasta bo tak w panice zahamować na 100% to chyba mógłbym nie dać rady (szczególnie przy większych prędkościach). Jeśli chodzi o silnik to mi brakuje sondy lambda i czujników stuków coby silnik bardziej precyzyjnie móc wysterować (tych czujników stuków to chyba nie ma nawet ta najnowsza R1).

Obejrzaałem kolegi RN19 no i może bym się zamienił na coś takiego bo konstrukcja trochę chyba lepsza (sonda lambda, zmięnne doloty)

Dla mnie to RN22 to z wyglądu to porażka i nigdy bym nie zamienił na swoją RN12. Oczywiście wszystko kwestia gustu.

Ja to się do takich rzeczy jakoś przywiązuje i jak już wszystko w nich wyprostuje to najleiej bym nigdy nie sprzedawał...

Pzdr.
Waldek
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2014-02-08, 08:04 PM przez waldi1.)
2014-02-08, 07:59 PM
Szukaj Odpowiedz cytując ten post

Wiadomości w tym wątku
RE: Kto planuje sprzedać swoją rn12 w 2014r.? - przez waldi1 - 2014-02-08, 07:59 PM
RE: Kto planuje sprzedać swoją rn12 w 2014r.? - przez Artur86 - 2014-02-16, 11:16 AM

Dodatkowe informacje

Skocz do:

-->