tokman
Unregistered
|
R1 rn19 Niestety ale sprzedaje.
Witam Panowie. Może nie wypowiadam się na forum dużo, ale na pewno jestem cały czas aktywny czytając co Wy piszecie. Jedni mają takie problemy jeszcze inni jeszcze inne problemy a i bywa tak że niektórzy już nie mają żadnych problemów...
Naprawdę jesteście (jako forum) bardzo życzliwi i zajebiści, dlatego też codziennie zaglądam tu żeby dowiedzieć się nowości. Ale do rzeczy.
Miałem na mojej R1 pod koniec lutego lekkiego szlifa. Motorek trochę się porysował bo nie mam crashpadów a mi obojczyk się pękł Red_icon_wink
Od tamtego czasu dużo się zmieniło zarówno w moim życiu jak i psychice i teraz gdy juz w miarę mogę jeździć to już nie jest to co było. Odkochałem się, straciłem polot, ale też pojawiły się inne priorytety które spowodowały ze piszę.
Panowie!
Na sprzedaż R1 RN19 2008r
Przebieg ok 23 tyśkm
kupowałem erłana jakoś w styczniu i był naprawdę ideałem. Do niczego nieszło się przyczepić.
a teraz? Wszystko dalej jest super oprócz paru pęknięć. Technicznie bajka Red_icon_wink
Jakbyście mogli napiszcie mi jak mam wstawić zdjęcia (?)
Ogłoszenia na allegro czy tablicy nie będzie. Chyba że naprawdę będę się mocno chciał pozbyć sprzętu. Chciałbym żeby moto trafiło w ręce kogoś z Was.
Trochę to głupie ale odkochałem się w czymś co chciałem mieć od czasu kiedy miałem pierwszy skuter. Nic na to nie pordzę.
Ciekawe czy uda mi się jakoś zdjęcia wstawic..
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2014-05-02, 08:54 PM przez Koczis.)
|
|
2014-05-01, 11:11 AM |
|