motocykl zarejestrowany w uk a jazda w pl
Autor Wiadomość
agnes Offline
Młody
**

Liczba postów: 21
Reputacja: 0
RE: motocykl zarejestrowany w uk a jazda w pl
łał... dobre liczenie, szkoda, że czasem nie liczysz tak sprawnie kto co obraźliwego napisał bez żadnego bana i skupiasz się tylko na jednym

nie ja zaczynam tą dziecinadę i skoro waść z matematyki jesteś taki kozak, to może jeszcze przetrenujesz spostrzegawczość i zobaczysz, że nigdy takich bzdur nie zaczynam -zwykle śmietnik ofowy zawiera już wcześniejsze posty
uwaga zwracana jest głownie na płaszczyźnie marider-ponuryklecha78 &co, która niejednokrotnie przybiera niespokojny charakter i to chyba też mógłbyś objąć w swoim procesie analitycznym, zanim zaczniesz mi zarzucać jakiekolwiek zabranianie

przyznaję, że nie powinnam kontynuować, ale później znowu wyparuje z pamięci, od czego, kiedy i co się zaczęło, lub w ogóle nie zostanie zauważone podtrzymując aureolę niewinności

no i powiem ci, że brawo, za taki wydumany argument z tą "ważniejszą od wszystkich", to już nie marider jest ważniejszy i z przywilejami? patrz jak się zmienia w zależności od tego kto nie pasuje... no ale to klasycznie ludzkie, więc nie wymagam z dużo od nieznajomych

i nie przypominam sobie, żeby kiedykolwiek bemisz użył określenia "że jesteście nikim", wiec może mylisz czytanie z interpretacją

moda nie chcę i może konsekwentnie zaproponuj go również sobie, przecież też jesteś strażnikiem dobrych obyczajów (jednostronnym, ale zawsze jakimś)
poza tym z tego co sobie przypominam, nie uznałeś mnie za partnera do dyskusji ze sobą, więc o czym w ogóle temat?

a zbędne posty będą na pewno wywalone łącznie z twoim i moimi... no i zdrowia życzę
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2014-07-25, 01:06 PM przez agnes.)
2014-07-25, 12:56 PM
Szukaj Odpowiedz cytując ten post

Wiadomości w tym wątku
RE: motocykl zarejestrowany w uk a jazda w pl - przez agnes - 2014-07-25, 12:56 PM

Dodatkowe informacje

Skocz do:

-->