Same slip on plus pięć kucy ?

hahahaha taa. Niech twój "kolega" jeszcze zamontuje magnetyzer i pomaluje na czerwono dźwignie zmiany biegów to "wypluje" ze 190 jak twoje cacuszko które wkrótce na części się sprzeda
Czekam aż wypunktujesz różnice w konstrukcji silnika miedzy USA a eu bo skoro nawet po odblokowaniu jest "duża" różnica. Jak Macierewicz wiesz coś (niby) ale nie powiesz, nakręcasz się tu jak wibrator z 19 wieku i nie wiadomo po co. Prywatne wycieczki to sobie po starych rób - jak zwykle. I jak będę miał ochotę to sobie zamontuje bambusowe wydechy i gliniane klamki - nic ci do tego. Racingowe teamy i cuda na kiju a "flagowa", "najmocniejsza" i najbardziej dopasiona ( już nie - hahahaha) rn 22 eu już lata na Allegro drugi rok i osiągnęła cenę dobrej rn19 i jakoś chętnych brak. Hmmm. Pewnie myslisz "oni wszyscy się nie znają, tylko ja jestem naj..." Ale jakoś tej teorii nie jesteś w stanie udowodnić. Hitler też tak myślał i chyba skończysz podobnie. Z lufą ( nie koniecznie pistoletu

) w ustach. Nie twierdzę że mam racje ale jak to mówią : głupi nie zrozumie albo powie wszyscy się mylą , tylko mądry człowiek chociaż chwile sie zastanowi...
Powodzenia w tej piaskownicy.
Niestety nie ma takiej szkoły która nauczyła by cie kultury, obycia i ogłady więc ja cie nie będę w przeciwieństwie do ciebie do szkoły wyganiał, ani leciał zgłaszać twojego marnego posta z płaczem do moderatora...
Ps. Twoja wiadomość do mnie :"marider Offline
E=mc^2 ;]
Podlasie
Rn22 / EU
Liczba postów: 2,669
Do: Ponury Klecha78
Tepy balwanie nie odzywaj sie w moich watkach bo tylko macisz swoja glupota innym a reszta sie tylko z tego smieje, to samo dotyczy przyglupich postow gogusia bo ten jak nie ma nic do powiedzenia czy napisania to jedynie obrazki potrafi wrzucic jak dla nastoletnich debili czytajacych komiksy. Idz klep sie przy gownianym b-kingu na jeszcze bardziej gownianych tlumiczkach, moze kiedys kupisz sobie jakies porzadne moto a tymczasem schudnij bo tkanka tluszczowa mozg ci zalewa.
/RN 22/ Ride or Die - R1 style! Red_icon_wink"
Ma kilka błędów zarówno merytorycznych jak i ortograficznych

ale o tym kiedy indziej.