Od A do Z - Czyli jak zaczynaliśmy i na jakim etapie jesteśmy...
Autor Wiadomość
chester633 Offline
Młody
**

woj.Mazowieckie
RN19

Liczba postów: 25
Reputacja: 0
RE: Od A do Z - Czyli jak zaczynaliśmy i na jakim etapie jesteśmy...
Jak pisałem w wątku ,,powitalnym''
1975-motorowery Romet,Pegaz(automatyczna skrzynia biegów i pedały) kiedys mi padł i jazda pseudo-rowerowa uratowała mnie od pchania ,radzecki wynalazekRed_icon_madWierchowina-w tym sprzęcie wszystko się psuło...jakaś masakraRed_icon_cool
1981-rok jazdy Junakiem bez prawka
1982-WSK-i,CZ,MZ
1986-Junak z koszem wyczajony od ciecia w klubie żaglowym nad Wisłą-jeszcze o oryginalnym malowaniu-ale strasznie zapuszczony-przemalowany na zielony matowy kolor,na koszu malowanie szczęki z samolotu Curtiss Hawk - na Grochowie robił ,,furorę'' - teraz to nazywa się chyba ,,lanseria'' czy jakoś tak....Red_icon_cheesygrin
później długa przerwa-dziecko,rodzina i tak naprawdę nie pamiętam kiedy nabyłem Suzuki GSXF-750 napewno lata '90Red_icon_rolleyes
2008-Honda Varadero XL1000
2011-Honda Hornet
2014-R1
parę lat już przeżyłem(mam siwe włosyRed_icon_bggrin) i nie jestem ,,fanem'' bardzo szybkiej jazdy-chyba że na autostradzie w Niemczech..
Zaliczyłem kilka wywrotek , te najbardziej ,,pamiętliwe'' to Junakiem w Listopadzie na liściach na mokrym asfalcie-gmole uratowały mi nogę-były zrobione z ze stalowych rurekRed_icon_cool-coś takiego jak teraz mają motocykle nauki jazdy,,L'', oraz Varadero na leśnych wykrotach na Strzeniówce.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2014-10-23, 03:23 AM przez chester633.)
2014-10-23, 03:21 AM
Szukaj Odpowiedz cytując ten post

Wiadomości w tym wątku
RE: Od A do Z - Czyli jak zaczynaliśmy i na jakim etapie jesteśmy... - przez chester633 - 2014-10-23, 03:21 AM

Dodatkowe informacje

Skocz do:

-->