Co w kinie piszczy... Na co iść warto, a na co nie...
Autor Wiadomość
malikowy Offline
SŁOŃCE NAWALAJ !!!

Łomianki k. Wawy
RN12

Liczba postów: 3,089
Reputacja: 12
RE: Co w kinie piszczy... Na co iść warto, a na co nie...
Koczis przypomniałeś mi o tym wątku Red_icon_smile

Nawiązując do swojego poprzedniego postu, obejrzałem Strażników Galaktyki, moim zdaniem to słaby film nie warty wydania 20zł na kino.

Z innych filmów, które ostatnio obejrzałem.
W końcu udało mi się dorwać "Lucy" nie zawiodłem się, film moim zdaniem bardzo fajny, żałuję że nie poszedłem do kina.
I coś na co przypadkiem wpadłem ale na prawdę udana produkcja "Ocalony" (Lone Survivor), film z 2013 roku. Na prawdę polecam!
Film "Wolves" (brak polskiego tytułu) 2014 rok. Bajka o wilkołakach jak ktoś szuka trochę akcji połączonej z fajną laską to można sobie obejrzeć do poduszki.
"The Longest Week" całkiem fajna historia do obejrzenia z dziewczyną/żoną/kochanką Red_icon_wink

a dziś (tak wiem piątek a ja w domu.. jutro sobie odbiję Red_icon_cheesygrin ) Dracula Untold !

ps. moim zdaniem najlepszym filmem z wątkiem wilkołaków jest "The Wolfman", rewelacyjna obsada, jeśli ktoś nie obejrzał koniecznie powinien.
# # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # #
R1 RN12 + BMC/PC3/Akrapovic Ypipe/A&R Track ExhaustRed_icon_fuckoffdbl
Shoei XR1100 El Capitan + Alpinestars GPPRO/SupertechR
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2014-11-08, 12:26 AM przez malikowy.)
2014-11-08, 12:24 AM
Szukaj Odpowiedz cytując ten post

Wiadomości w tym wątku
RE: Co w kinie piszczy... Na co iść warto, a na co nie... - przez brak_konta - 2013-09-26, 09:56 PM
RE: Co w kinie piszczy... Na co iść warto, a na co nie... - przez malikowy - 2014-11-08, 12:24 AM

Dodatkowe informacje

Skocz do:

-->