calisto007
Świeżak

Częstochowa/Kraków
Liczba postów: 8
Reputacja:
0
|
RE: Sprzedam R1 RN22 2009 r. biała perełka
Kupilam ja w lutym i jezdzilam nia zaledwie kilka razy od marca do maja. Potem nie byla jezdzona ze wzgledu na to ze nie mialam po prostu kiedy nia jezdzic. Dostalam fajna prace spoza miejsca zamieszkania i niestety nie mialam jak wracac do domu zeby jej uzywac. Niedlugo potem zaszlam w ciaze i jezdzenie na moto okazalo sie niemozliwe. Nie sprzedawalam jej od razu bo myslalam ze na przyszly sezon dam rade jezdzic. Ale sorry macierzynstwo nie wyglada tak ze noworodka zostawia sie samego i idzie sie jezdzic r1ka. No naprawde nie  przez najblizszy czas nie wsiade na motor i jest to moja i dobrze przemyslana decyzja. Naprawdę prosze nie oceniajcie mnie. Czasem w zyciu zmieniaja sie priorytety i naprawde sa wazniejsze rzeczy niz jezdzenie na motocyklu. I bardzo prosze nie piszcie glupot i nie spekulujcie nieprawdziwych rzeczy. W ciazy nie powinnam sie denerwowac. Hehehe. Jesli ktos ma jakies objekcje niech mnie pyta wprost. Moto jest caly. Zadbany. Malo jezdzony. To chyba dobrze dla przyszlego wlasciciela. Wszystkie oleje itp w nim wymienialam. Mam na to paragony. I nr tel jest do mnie. I cena rowniez podlega negocjacji ale tylko jezeli ktokolwiek bedzie zainteresowany zakupem. Laki - Marcin R. był oglądać kiedys moja r1 to moze powiedziec w jakim jest stanie. Pozdro
Aaaa i nawet fotek nie zdazylam sobie na niej zrobic: ] bo jak z brzuchem : ] heh
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2015-02-09, 07:15 AM przez calisto007.)
|
|
2015-02-09, 07:00 AM |
|