żaba
To co Nas kręci

Ostrów Wlkp.
RN19
Liczba postów: 3,138
Reputacja:
11
|
Yamaha R1 RN22 przereklamowana co sądzicie
kurde przeczytałem ten artykuł na ścigaczu,i trochę zgłupiałem,nie wiem czy teraz faktycznie wszystkie czasopisma czy portale jak im się nie zapłaci to krytykują a jak zapłaci wychwalają,moim zdaniem to chyba teraz już norma i właśnie forum danego modelu jest najlepszym rozwiązaniem,choć i czasem też potrafiące być stronnicze no ale jeszcze się taki nie narodził co by wszystkim dogodził,tutaj prośba do posiadaczy tego modelu czy faktycznie tak jest ????
Yamaha R1 2009 „Big Bang”
Yamaha zapowiadała, że nowy silnik z przestawionymi czopami wału wysadzi wszystkich w powietrze, a już na pewno odwiecznych rywali z Japonii. Technologia MotoGP, zupełnie nowa jakość i dumnie prezentowane na wszelkiego rodzaju imprezach podia z krzyżowym wałem korbowym. Silnik owszem, był na swój sposób bombą i brzmiał nieprawdopodobnie, ale zupełnie nie nadawał się do użytku ulicznego. Motocykl okazał się skrajnie niewygodny, narowisty i zorientowany wyłącznie na tor. Szczędząc zbędnych kolokwializmów R1 po prostu nie pozwalała jeździć inaczej niż pałując ją na maxa. Podczas gdy Gixxerem, albo CBRą spokojnie można było jeździć codziennie do sklepu, a weekendami broić na torze.
|
|
2012-01-21, 08:43 PM |
|