mad666
kto się odważy ze mną ścigac ?

KRAKOOVIA
RN42
Liczba postów: 1,231
Reputacja:
4
|
RE: RN 22 pierwsze wrażenia z jazdy
niech mi ktoś powie czy nie tor jest najlepszym testem dla moto. skoro pisze że nie ma rewelacji to oznacza ze to sprawdziłem a nie że sobie wymyśliłem albo że insynuuje odczucia. Własnie tor sumuje wszystkie klu. RN22 na słowacji i brnie nie widziałem w czołówce, nie wspomne o sobie, pisze też o maszynach klasy amatorskiej a nie kreconej do 210 koni na wałkach i elektronice YEC. BMW i ZX10R króluje, RSV4 i SC59 króle prowadzenia, nawet GIXK9 jedzie szybciej ze względu chyba na te mocne silniki i łątwe to tuningu. RN22 dobry motor ale nie jest najszybszy, wręcz gdzieś w dolnej statystyce litrów lat 2009-2014 co dają liczne testy i potwierdzenia.
Będę jednak głosił ze jest to rewelacyjny moto na cywila: wygodny dość, żywotny, oryginalny bryłą i dźwiękiem, fajniej się to prowadzi - tak bezpiecznie względem RN12 przez ten amortyzator elektroniczny. Takie to małe niuansy ale właśnie one mają znaczenie bo już pisałem że nie odczułem drastycznej różnicy pomiędzy RN12 a RN22.
Konstrrukcja RN22 jest fajna, łatwo dostępne wszystkie elementy nadwozia i podwozia - dobrze to zaprojektowane. oczywiście ma jakieś tam małe wady i można by lepiej zrobić ale i tak jak zaczniemy porównywać to okaże się że to jeden z lepszych konstrukcji projektowo mechaniczno ergonomicznych.
|
|
2015-03-18, 12:42 AM |
|