ahahahhah OK niech Cie zalewa

, każdy z nas ma inna teorie na ten temat i tyle.
Ku*wa czy Ty nie rozumiesz ze zmiana biegu odbywa się praktycznie bez obciążenia ???????? Poza tym Twoja wiedza na temat silników do rocznika 2003 a tych po 2004 roku chyba mocno kuleje.
Prędzej czy później pizganie OK masz racje ale po ilu latach 20??? a w rn 09 siadały nagminnie ( u nas w miejscowości było ich swojego czasu sporo i każdy miał problem z 2 biegiem ) nie mówiąc już o poprzednikach.....
To teraz tak dla rozwiania wszelakich wątpliwości. Ile widziałeś rn12 albo rn19 z padnięta skrzynia ???? ja się przyznam ze przez setki motocykli z jakimi miałem do czynienia to tylko 1 widziałem , ale to była inna sprawa bo coś się rozjebało na walku zdawczym ( chyba łożysko + sam wałek się skrzywił ) z winny chyba za mocno naciągniętego łańcucha.
Kupcie sobie wszyscy quickshifter i mnie nie wku*wiajcie z przebijaniem w powietrzu ze sprzęgłem, ale jak ktoś lubi wciskać sprzęgło to ok... może tak mu jest wygodniej...
Jak znowu twierdzicie że padają skrzynie to jaki jest problem startować z 2 biegu na kolo od prędkości 90-100km/h ???
Suchy -- Myśl dalej kolego tylko z sensem.
Jeżeli twierdzisz że oblecisz mnie na 600 albo na Rn09 to zapraszam na kręte drogi z idealnym asfaltem w okolicy Bełchatowa, co prawda mało teraz jeżdżę i pewnie technika kuleje ale skoro twierdzisz że dasz radę to wpadnij zobaczymy co potrafisz...
Pozdro.