Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sprzedam rn19 2008r grudzień przebieg 7000 tyś km
Autor Wiadomość
Siupa Offline
Użytkownik

Marki
rn22 2010 r.

Liczba postów: 349
Reputacja: 0
Sprzedam rn19 2008r grudzień przebieg 7000 tyś km
Witam. Najpierw na forum. Nie znajdziecie na allegro itp. CENA 30000 TYŚ ZŁ. Jest to cena adekwatna do stanu. R1 posiada crash pady: przedniej osi, tylnej osi, boczne z adapterami, osi środkowej czyli crash pady dekli i złote klamki wszystko woment-tech . Pozatym z przodu metalowe kierunki sportowe z tyłu lampa z kierunkami i stelaż pod Rejstracje oraz yoshimury carbon (prawa delikatnie przytarta, praktycznie nie widocznie) . Oraz rogi dla pasażerki mocowane na klik do wlewu zbiornika. Oklejony jest tylni zadupek folią bezbarwna I zbiornik. ponieważ od czasu do czasu biorę dziewczynę i jak jest w butach motocyklowych to jest szansa że by porysowala a zbiornik rysowałem ja. Amor skrętu HYPERPRO liniowy 24 stopnie. Motor bezwypadkowy nigdy nie leżał na ziemi serwisowany przygotowany do sezonu (tylna guma do wymiany). Wszystkie części oryginalne jak tylnie i przednie kierunki błotnik oryg. Filtr db kilery do yoshi oryginalny amor oddam przy sprzedaży. Przebieg 7000 tyś km. W weekend wstawię zdjęcia ponieważ jestem w Polsce i nie mam kompa pisze z tel. Telefon kontaktowy 509583905 moto sprzedaje na umowę.
2015-04-20, 06:01 PM
Strona WWW Szukaj Odpowiedz cytując ten post

Wiadomości w tym wątku
Sprzedam rn19 2008r grudzień przebieg 7000 tyś km - przez Siupa - 2015-04-20, 06:01 PM

Dodatkowe informacje

Skocz do:

-->