Re: R1 RN19 przebieg 0km, nieodpalana 6 lat, czy warto ?????
Autor Wiadomość
BaCa Offline
Wariat

Polkowice
Kein

Liczba postów: 1,640
Reputacja: 6
RE: Re: R1 RN19 przebieg 0km, nieodpalana 6 lat, czy warto ?????
Może i jest z jak nowa bo nie jeżdżona ale kompletnie goła. Opony 06 też do mnie nie przemawiają bo nawet nie można powiedzieć, że leżakowana. za 6k Euro kupisz coś wyposażonego Jak Dżony gada. Przebieg też idzie dostać fajny. Łukasz ma fajny sprzęt, Bart, Krisr1 widać ma coś fajnego i cena o wiele korzystniejsza, Moto przynajmniej używane a nie zastane. Ale gdyby cena była za Twoją "upatrzoną" chociaż 7k EURO to max. Ale 8 to już fajna 22. rozumiem, że moto nie leży i jak coś nie pasuje to oczywiście nie ma co brać. Zajebisty dół ale za to góra nie ciągnie. Mi osobiście 22 pasuje bo nie trzeba jej kręcić jak mojej 12 i to samo jest w 19.

Ps. Mówią gixy mocniejsze w chuj. Dziś mierzyłem się z kolegą moją 12 06r z Suzi 1000 K7. Jokey na Gixsie waży o połowę mniej ode mnie a baty dostał i ze świateł i z lotnego. A Kolegi rn23 Gix ostatnio zrobił ale to powyżej (brak góry robi swoje) 240km/h bo wcześniej 23 dawała czadu ^_^
2015-06-14, 11:34 PM
Szukaj Odpowiedz cytując ten post

Wiadomości w tym wątku
RE: Re: R1 RN19 przebieg 0km, nieodpalana 6 lat, czy warto ????? - przez BaCa - 2015-06-14, 11:34 PM

Dodatkowe informacje

Skocz do:

-->