Mocowanie zbiorniczka płynu hamulcowego rn225
Autor Wiadomość
Smokthc Offline
Użytkownik

Sokołów Podlaski
rn12&rf900

Liczba postów: 324
Reputacja: 2
RE: Mocowanie zbiorniczka płynu hamulcowego rn225
JA 30 lipca miałem kolizję koleś wymusił i wbiłem się w niego miedzy kolo a błotnik miałem około 40 i z tego sporo zwolniłem, ucierpiał stelaż, czacha, i lamy
(spolerowane klosze i uchwyty spawane) ale za parę lat jak będę sprzedawał już w wyobraźni widzę jak będą gadać że nie wiadomo po jakim dzwonie bo lamy spawane i czacha ma minimalnie jaśniejszy kolor i chu... wie co będą jeszcze wymyślać Red_icon_tongue Ale i tak za bez cen jej nie sprzedam bo wiem co mam i wiem że dobrze zap.... Red_icon_tongue A sporta w bd stanie z każdym rokiem coraz ciężej trafić bo są szybie,mocne i łatwiej się oszukać niż na innych moto tym bardziej jak się ma nie za wiele doświadczenia i dlatego wiele z nich jest po mniejszych lub większych naprawach a ludzie sobie chyba nie zdają z tego sprawy i szukają w śród używanych moto "igieł" co naprawdę graniczy z cudem, więc jak moto jest z głową i sercem solidnie naprawione nie jest wcale gorsze od pseudo "igieł" Red_icon_smile
2015-09-12, 11:57 PM
Szukaj Odpowiedz cytując ten post

Wiadomości w tym wątku
RE: Mocowanie zbiorniczka płynu hamulcowego rn225 - przez Smokthc - 2015-09-12, 11:57 PM

Dodatkowe informacje

Skocz do:

-->